De winnaar van de Rijkswachter is geworden

Het is dan eindelijk één januari, de dag dat de winnaar van de Rijkswachter bekent word gemaakt. Ik hoop dat jullie een gezellige avond hebben gehad, met veel lekkere oliebollen en  een mooi live beeld van vuurwerk hebben gezien.

Als eerst wil ik Studio Hamerhaai ontzettend bedanken voor deze leuke sponsoring. Het is een eer dat jullie deze give away samen met mij wouden voortzetten.  Dank jullie wel!

Ook wil ik iedere deelnemer aan deze give away bedanken, zonder jullie was het nooit z’n succes geweest. Erg mooi om alle reacties te lezen, waar door het ook weer super moeilijk was om een winnaar bekent te maken. Dus ik heb het over gelaten op het lot. Ik heb van elke deelnemer een lootje geschreven en de mensen die de give away foto gedeeld hadden en de mensen die een verhaal hadden geschreven die mij het meest raakte daar bij heb ik een extra lootje voor gemaakt. Daarna gingen alle lootje een kom in en liet ik mijn vriend een lootje trekken.  En daar was de winnaar dan.

 

De winnaar van de Rijkswachter is geworden Roestompoes. Gefeliciteerd!

 

 

Zou jij je naam en adres naar mij toe willen sturen, via het contactformulier of een email naar draadenspijker@gmail.com. Dan kan ik hem morgen gelijk voor je op de post doen zodat hij zo snel mogelijk bij jou en je kinderen in huis kan schijnen!

 

Het is ontzettend jammer dat niet iedereen een Rijkswachter kon winnen, maar omdat ik jullie niet geheel teleurgesteld het nieuwe jaar in wil laten gaan heb ik wat voor je gemaakt.

Wat o wat, het is een FREE PRINTABLE van deze Rijkswachter. Deze kun je mooi in een lijstje doen of gezellig met je kinderen of klas in kleuren zodat hij toch nog een beetje in huis is.

 

 

 

 

 

Een mooi 2016 iedereen!

 

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Wauw Sanne, wat geweldig dat ik gewonnen heb! Ik win bijna nooit iets dus ik ben hier echt superblij mee! Mijn kinderen vonden het verhaal achter deze wachters ook ontzettend bijzonder dus hij gaat een heel mooi plekje krijgen hier in huis. Bedankt ook Studio Hamerhaai voor de geweldige giveaway!