HAY Pivot Wandplank


Via Instagram zag ik een tijdje terug allemaal mooie foto’s voorbijkomen van verschillende mede-bloggers, die waren uitgenodigd voor het FonQ Woonblogevent 2015.

Door deze leuke reacties/ foto’s werd ik zelf erg enthousiast en kwam ik in gesprek met Mariandel van Googels en Voozels. Van haar kreeg ik het mail adres om in contact te komen met FonQ. En inderdaad wat doe je met een e-mailadres, waarmee je graag in contact mee wilt komen, inderdaad e-mailen! Zo gezegd zo gedaan. Niet veel later kreeg ik een mail terug, dat ze graag een samenwerking aan wilden gaan. Hieruit is de HAY Pivot Wandplank gekomen.

Hij stond al een lange tijd op mijn verlanglijstje. Iets langer dan een jaar terug kwam ik de wandplank tegen op een beurs. In één opslag werd ik tot stilstand gebracht door het design van Lex Pott. De vorm is eenvoudig maar ook zo bijzonder. En sindsdien is hij door mij hoofd blijven zweven. Het was daarom ook geen moeilijke keuze over welke categorie ik zou willen schrijven.

Waar komt de wandplank te hangen?

Het project werkplek is nog volop in werking, maar wat is een werkplek zonder een wandplank. Inderdaad, dat is handig. Dus ik was er al snel over uit waar de HAY Pivot wandplank komt te hangen. Bij ons nieuwe gecreëerde werkplek onder de trap. Buiten dat het handig is om je memoblaadjes of andere (bureau) accessoires er op te leggen, is het ook nog eens een mooi design. Door zijn bijzondere vorm geeft hij meer spanning aan je muur. Daardoor word je ruimte ook interessanter.

DSC_0204DSC_0212

 

Waarom de kleur blauw?

Bij FonQ verkopen ze de wandplank van HAY in drie kleuren. Koraalrood, grijs en lichtblauw. En ik heb voor de laatste gekozen. Ik had eigenlijk weinig kleur in huis (wit, donkergroen en licht hout tinten), hier wil ik dit jaar verandering in brengen. Het klinkt misschien heel vreemd, maar elk seizoen/ periode voel ik een bepaalde kleur(en) en dit jaar is dat licht blauw en licht roze. Tot mijn grote verbazing zag ik later dat deze kleuren ook nog eens van één de trend kleuren van dit jaar zijn.

Om met deze kleuren te ‘spelen’ in het interieur heb ik voor de licht blauwe kleur gekozen in plaats van de grijze (ook een mooie ‘kleur’, maar voor mij nu veilig).

wp

Stijltips

Buiten dat deze wandplank mooi in een werkplek hangt, is hij heel erg makkelijk toe te passen in elke woonruimte. Dit komt door de basic uitstraling. Door dat de wandplank neutraal is (zonder prints) kun je hem eigenlijk op elk soort ondergrond mooi combineren. Van een gekleurde- tot een witte achtergrond, met een print of zelfs op een stenen muur geeft het contrast van glad naar structuur een spannende combinatie.

Zelf heb ik ervoor gekozen om mijn favoriete boeken er op te leggen. Zo krijgen ze een ere plaats en kun je ze makkelijk weer vinden wanneer je er lekker in wilt neuzen (mits je hem niet ergens anders hebt laten slingeren natuurlijk).

DSC_0223DSC_0218

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hij is ook erg geschikt voor bijvoorbeeld een kinderkamer, of om je theepot een mooie plek te geven in je keuken. En je kan natuurlijk een paar mooie persoonlijke accessoires uit  lichten in je woonkamer. Je kunt er eigenlijk eindeloos mee door stijlen.

hay6hay7

DSC_0234DSC_0228

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.