Een extra licht puntje

Bij een nieuw interieurplan hoort ook een nieuw lichtplan en inderdaad je raad het vast al ook nieuwe mooie design lampen. Nu zijn we druk bezig met een hoekje in de kamer waar we een werk plekje willen maken. Sinds dit weekend is het trappengat (waar de werkplek word gecreëerd) dan eindelijk dicht gemaakt. Ja inderdaad pas na drie jaar, schaam! Het enige wat nog gedaan moet worden is het schilderwerk. Het is alleen wel een donker hoekje, dus een lamp kan echt niet ontbreken. Het was voor mij niet een hele lange zoektocht om de juiste lamp te vinden. Ik had al een tijdje een oogje op de Bollard lamp van het merk Menu (deze is ontworpen door de designer Shane Schneck).

Ik vind de vormgeving van deze lamp erg mooi, maar wat ik ook ontzettend leuk vind is dat je de lamp op diverse manieren kan presenteren. Je kunt hem als een hanglamp gebruiken maar ook staand in twee verschillende manieren. Op deze manier kan je op de juiste manier je in ruimte belichten. Je hoeft niet bang te zijn dat je niet voldoende snoer hebt, want deze is wel rond de 3 meter lang.

De Bollard lamp is gemaakt van siliconen en is dan ook makkelijk schoon te maken met een licht vochtige doekje.

Ook heb je genoeg keuze aan diverse kleuren, die je makkelijk kan toepassen in diverse kleurpatronen. Wij hebben zelf voor een paarse tint gekozen, deze kleur blend mooi met de nude tinten die we willen gebruiken op de toekomstige werkplek.

Voor nu hebben we de lamp hangen aan de Muuto dots. Dit geeft een speels en mooi effect aan de muur. Maar uiteindelijk hoop ik dat hij snel kan stralen op de werkplek als deze helemaal klaar is.

 

 

Op welke manier zou jij deze lamp willen stijlen en welke kleur zou je kiezen?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.